Instagram Moments

  1. Tur och retur till Borås. Planer smids för 2018. Och så brände jag av en bild i studion. Gillar du klänningen? Du hittar den HÄR. 2. Tack till alla som hört av sig efter denna intervju. Bakom magasinet hittar du ett osminkat/februaritrött ansikte som ska beta av en lång att-göra-lista + gå och lägga sig tidigt. 3. Livets upplevelse och utmaning. Lyxlumpen. Några svängar hamnar i arkivet bästa åk i livet. 4. Afterski ser lite annorlunda ut som mamma. Rita på så skålar vi. 5. Vitt fluff betyder inte bara snö i februari utan vispad grädde i fin förpackning från Wienercaféet. 6. Fler än jag som vill fynda på rea och har svårt att bestämma sig? Testa LoR. 

1 Comment

  1. Kommer man att kunna läsa din intervju på nätet? Bor inte i Sverige och kan inte få tag på magasinet 🙁

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *