Instagram Moments

  1. Ni är många som mejlat om masken. Du hittar den HÄR. 2. Att springa och samtidigt skjuta sin kroppsvikt framåt trollar fram maxpuls och svettpärlor. Och en lyckokick när man är klar. 3. TACK för all er underbara feedback angående kollektionen! Just den här bilden funderar jag på att rama in. 4. “Mediabilden av mig är en helt annan bild än vad sanningen är”. I podden TPT ger jag sanningen bakom en putsad bloggsida. 5. Hur man firar sin pappa på fardag? Med en slipstårta så klart. 6. Har du svårt att bestämma dig? Finns det för många val? Ladda ner LoR vettja.

1 Comment

  1. Kan ikke du fortelle litt hvordan du er privat? Kjenner deg bare gjennom medier og vet du er med i sosietets kretser og er bloggere. Fortell litt mer hvem DU er privat 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *