#fahrmansxellos

Toss some confetti in the air and celebrate!

Syrran och jag firar systerskap, vänskap och moderskap. Allt samlat i en lanseringsmiddag för vår festkollektion. En middag där vi hyllar alla kvinnor runt borden. Ett gäng att inspireras av och skåla tillsammans med.

Ibland kan jag känna att liknande tillställningar handlar mer om att fota maten i perfekthet, synas i fotoblixtar och där gästlistan är en copy/paste på något vi sett och upplevt. Den här gången skalade vi ner och lät kvällen vara en intim stund för njut och samtal. Och givetvis, roligheter.

Jag vill tacka Ellos som gjort detta möjligt och till alla er därute som valt att peppa och klicka hem vår design. Ikväll firar vi försäljningssiffror och att det är fredag, skål!

1 Comment

  1. SKÅL 🍾🥂 & TACK för en underbar kollektion 😍

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *