Roadtrip

I samarbete med Range Rover Velar.

Den här hösten har satt igång i ett gasen-i-botten-tempo. I dubbel bemärkelse. Från jobb till helgäventyr. Och samarbeten. Efter min middag på Artipelag så tog jag chansen att provköra Range Rovers senaste modell Velar. Jag har själv varit ägare av en Range Rover Sport så när jag fick frågan så väcktes min nyfikenhet. Det nya tillskottet fyller luckan mellan Evoque och Sport. Gillar att design och teknik i fokus. Tummen upp för dubbla 10” touchscreens och infällbara dörrhandtag (när du låser eller kör bilen så är handtagen helt infällda så att utsidan blir en ren och jämn yta).

Elegant och okomplicerad. En modern bil som har både den tekniska innovation och designen för att smälta in i citylivet såväl som prestandan i bilen även klarar av tuffare förhållanden. I helgen går utflykten till Dalarö. Kanelbullar som bränsle och ett sista klippdopp står på önskelistan.

Vill du, precis som jag, testa. Boka en provkörning HÄR. 

Happy Weekend nu kör vi!

I samarbete med Range Rover Velar.

5 Comments

  1. Looks exactly the same as many other cars-bland!!.Try travelling around in an old car-far more interesting.Make a change/be original/take a chance…..

  2. Bilreklam,zzzzzzzzzz…

  3. Men kom igen, hon gör ju bara sitt jobb! Snygg bil och grattis till samarbetet Sofi!

    Kan nån berätta hur jag byter ut min profilbild som dyker upp när jag skriver här? Jag hittar den inte när jag går in på min mailprofil 🙁

    Ha en nice helg!

  4. Så nu åker du gratis till Dalarö!!!

  5. Bilmodellen klär dig! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *