Instagram Moments

  1. Bästa presenten NÅGONSIN. En cykel. Livet rullar lite lättare. Och stressen + taxikostnaderna har gått ner. 2. Pernille bjöd på bröllopsmagi. Kan du hitta mig? 3. Tack Karin för komplimangen! 4. På måndag skålar jag i Paris. Ni följer givetvis med genom min mobil. Och jag lovar att bjuda på några små glimtar på nya kollektionen. 5. Hösten är en lång väntan mot vita tider. Just nu lägger jag många timmar på att googla vilka skidor jag ska åka på i vinter. Tips, anyone? 6. Tack för att ni valde mig att välja rätt byxor. Ska du ut och höstmodeshoppa i helgen? Ladda ner LoR vettja.

2 Comments

  1. https://www.evo.com/outlet/skis/nordica-santa-ana-womens

    Dessa köpte jag i vintras, hann bara köra på dem en gång men kan säga att jag längtar till nästa gång jag får bränna ner för berget igen! Sjukt rolig skida om man åker över hela berget.
    Lycka till!😊

  2. Stöckli Stormrider! Älskar deras skidor.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *