Instagram Moments

  1. “Ska du köra fyrhjuling i klackar?” Det kan du lita på. Det gäller att vara terränggående i livet. 2. Min kära barndomskompis Mini är på besök från Los Angeles = lycka. Och våra små apor hakar på. Benträning och mys i ett. 3. Sista dagen i Frankrike. Rosémängder till vuxna och ansiktsmålning till barnen. Ett vinnande koncept för alla inblandade (förutom mina vita kuddar). 4. Ett flygplan i kaffet betyder att det är dags att flyga tillbaka till verkligheten. Sommaren 2017 kommer jag minnas med ett leende på läpparna. Nu är jag redo att möta en mysig vardag. 5. Tack till alla läsare som taggar mig i era semesterbilder. Elsa, träning, resa, eller anteckningsbok. Kul att mina böcker får äran att följa med. 6. En av veckans frågor i appen. Behöver du smakråd? Testa LoR vettja.

1 Comment

  1. Ditt franska sommarhus ser ju bara helt underbart ut!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *