Instagram Moments

  1. Midsommarkransen får agera bordsdekoration. Som ett vackert täcke över vänskapsknuten som är formgiven av Josef Frank. 2. Två plus två blir fyra…eller fyrverkerier. Två separerade blir en vinnande Modern Family. Aldrig har en semester känts så harmonisk. 3. TACK till alla er som taggat och lagt upp sommarbilder iklädda syrrans och min design. Som den här fina på Amanda och hennes dotter. 4. Visst är det lite kul att balansera ute på kanten för att sedan gå tillbaka till tryggheten igen. Från trampolin till livet. Spänningen. Love it. 5. En gång per sommar så blir det lunchfest på Bagatelle. Galet, gungande och glatt. Sen behövs ett år av återhämtning tills nästa gång. 6. Den här gången valde jag mot strömmen. Jag tror nämligen på röda detaljer i höst. Vi ses i appen!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *