Celebrate Summer Times

På fredag smäller det. Min inbox skvallrar om att det närmar sig midsommar. Som en liten sommarpresent till er har jag valt ut ett gäng favoriter som jag tycker passar till firandet. En ljus färgpalett som bjuder in till sång och dans. Hur Lily och jag kommer att fira? Traditionsenligt i la France. Blommor i håret, plusgrader, ljust rosé istället för Hallands Fläder och ett dansgolv gjort av sand.

Rosa omlottklänning – Natural lip perfector  – Beiga pumps – Ribbstickad klänning

 Glowboost – Armband – Vit klänning med spets – Klänning med volang

Spetsklänning – Sandaler – Solglasögon – Masterpiece Nude Palette Eye – Nagellack

(Psst…ni har väl inte missat att Ellos har startat sin stora Summer Sale med massa finfina fynd.)

Titel: Uti min mage
Melodi: Uti vår hage

Uti min mage en längtan mig tär.
Kom hjärtans fröjd!
Där råder en hunger, som ropar så här:
Kom kryddsill och kall potatis,
kom brännvin och quantum satis,
kom allt som kan drickas,
kom hjärtans fröjd!

Uti mitt hjärta en längtan mig tär.
Kom hjärtans fröjd!
Där råder en hunger, som ropar så här:
Kom famnande lena armar,
kom läppar och sköna barmar,
kom fagraste kvinnor,
kom hjärtans fröjd!

I samarbete med Ellos.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *