Happy Weekend

Vad jag ska göra i helgen? Tackar som frågar. Fira Lily, slå in en cykel, blåsa ballonger, maxnjuta av livet och sommarvärmen, läsa den här artikeln om riskkapital, äta något hälsosamt, köra Di:s quiz, lyssna på den HÄR låten, kolla på Happy Valley (tack för tipset Klara) och riska.

2 Comments

  1. Love the quote!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

  2. Hej Sofi! Tycker du är en fantastisk förebild på alla sätt och vis 🙂 Jag är en relativt ung kvinna som sedan många år arbetar riskkapitalbranschen och träffar många startups dagligen. Min bild är att studien både Breakit och Di Digital hänvisar till inte alls stämmer överens med den bild jag har av vardagen i branschen. Det branschbolag jag är VD för driver flera nätverk för att få kvinnor att söka riskkapital och bilden är snarare den att allt för få kvinnor driver bolag inom branscher som attraherar riskkapital. Det borde man snarare reflektera över hur det kommer sig… Artikeln är i mina ögon rätt okritisk granskning. Tack för en bra blogg och trevlig helg 🙂 Ingela

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *