Instagram Moments

  1. When in Copenhagen…alltid Café Victor. Lunch eller middag. Ska försöka kirra en miniguide till Köpenhamn inom kort. 2. Bästa underhållningen för stora och små, en polaroidkamera. Har en känsla av att Lily kommer gå loss med denna på lördagens kalas. 3. “Vi har en plan!” står det på tavlan. Möte med reseguiden om ett roligt och framtida samarbete. 4. Underbart att jobba med Hannah och Pernille igen. Och syrran såklart. Ser fram emot fortsättningen…ja, det kommer mera. 5. Förra veckan förvandlade jag podd till magasin. I dagens avsnitt så vittnar våra familjer om oss som 13-åringar. Lyssna HÄR vettja. 6. Ska du till frisören? Testa LoR om du är osäker och vill veta vad vår community tycker om dina två val.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *