Instagram Moments

  1. Det hänger på håret, right? 2017 har kickat igång med rekordmånga uppdrag och plåtningar vilket betyder fix. Tack till proffsiga Nathalie på Creative Headz som sistaminutenfixar på bästa sätt. 2. On fire. Himlen, Lily och jag. Det är så det känns. 3. Ni frågade vad jag gillar med mitt jobb efter min selfiediss. Jo, det ska jag berätta. När idéer blir till verklighet, samarbeten blir uppskattade och jag har lyckats skapa något som får er att le. 4. Jag kickade igång påskfirandet på bästa sätt, tillsammans med underhållande sällskap och rätten Pell Janzon på Hillenberg. 5. Collect moments, not things. Skidsäsongen 2017 är slut. Tyvärr alldeles för få kittlande åk. Men det här året la jag all min fokus på att lära Lily att åka istället för att utmana mig själv. Så värt. 6. Kul att ni har börjat hitta funktionerna i appen. Nu trillar det in direktfrågor till mig och jag står redo att skicka iväg hjärtan.

1 Comment

  1. Där har vi ju mig , haha 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *