California Dreaming

In collaboration with Essie I would like to inspire you to new shades and manicures. The spring 2017 collection is inspired by the bright and vibrant colors in the sunsets and beaches of California. Let’s take a road trip down the coast together! You will find shades like “backseat besties”, “designated DJ” and “on the roadie”. A very colorful collection. My trick is to put a pink pomegranate color “b’aha moment” on my nail tip. Add a hint of perfect pink, green or coral. A cool detail and a piece of California LOVE.

In stores now – Get yours at H&M, Åhléns, Kicks or Lindex.

3 Comments

  1. Hej Sofi, väldigt snyggt! Får jag fråga var du köpt de fina ringarna du har på dig på bilden?

  2. Hej Sofi! Beställde precis några essie nagellack!!!

    Var kommer dina ringar från? Har länge undrat skulle var kul med ett inlägg på smycken. Små söta smycken som du gillar eller har på din wishlist:)

    Kram

  3. Hej Sofi,

    Tack för en fin och inspirerande blogg! Den förgyller verkligen min vardag. Vi är ett tjejgäng som åker till NY nu i vår och vill såklart ha ut det mesta av staden, har du några restauranger att tips om? le cou cou är bokat och klart, har du någonting mer vi inte får missa? Stor kram

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *