Instagram Moments

 1. Fest på Villa Pauli betyder många ballonger och nya bekantskaper. 2. Pernille och Anine inspirerar mig. Vilka kvinnor inspirerar dig? 3. Om man tar rygg på Lily så får man räkna med att springa fort, hoppa och sjunga på väg till dagis. En morgonfröjd helt enkelt. 4. Vad gör man när ens frisör är i LA och man precis bokat största gigget? Man går till proffset Nathalie på Creative Headz. 5. Det Frida visar i sin telefon kommer ni att få se i höst. 6. Tack för att ni taggar mig och delar era book moments. Värmer.

4 Comments

  Hej Sofi! Den fina skjortan på bild 4 var kommer den ifrån?

  Jag blir inspirerad av min mamma, min chef och Stina som håller koll på mina byxor när de hamnar på golvet.

  Hej Sofi!
  Såå härliga bilder! Var kommer den supersnygga skjortan på bild fyra ifrån? MAGISK

  Greate pieces. Keep writing such kind of info on your site . Im really impressed by it.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *