#INFLUENCERMEETUP2017

I söndags bockade jag av en maxad inspirationsdag. Influencers från Sverige, Norge, Finland och Danmark var på plats. Min roll var att hålla föredrag och att medverka i en paneldebatt. Jag försöker ta alla tillfällen jag kan att lyfta, peppa och pusha kvinnor i min bransch så givetvis tackade jag ja till detta.

Frågeställningar och spännande samtal. Prissättning, annonsmärkning och affiliateprogram. Vad är ditt värde? Hur kan du lyfta din plattform? Mervärde och bra content.

En fjäder i hatten? Nej, på min dator. Alla mina karriärstips samlade på ett och samma fyrkantiga ställe. 

Nuddade böcker, blogg, podd, modelluppdrag, TV och största utmaningen LoR.

“There is no elevator to success. You have to take the stairs.” Yep.

Fick fina blommor, god mat…  

…men nej, ingen dans. Energin räckte inte till det. Däremot landar jag fulltankad med nya uppslag, bekantskaper och insikter.

4 Comments

 1. Karolina Sandell

  Eftersom du läser alla kommentarer tänkte jag skriva några rader. Jag håller inte alltid med om allt som du lägger ut, konstigt vore ju annars, men något jag alltid känner är en positivitet, kämparanda och inspiration när jag lyssnar på podden och går in på din blogg. Det är så lätt att kategorisera kvinnor, som dessutom är blonda och snygga, men du har förvånat och fått mig att utmana mina egna fördomar både en och tre gånger. Tack!

 2. Hade varit så kul och inspirerande att höra dig tala live! 🙂

  (Och bara en head’s up, “official” stavas det!)

 3. Såå kul att höra ditt föredrag som var super inspirerande!! Gillar verkligen er podd som får mig att skratta varje vecka:-) kram och tack, Caroline i Köpenhamn💕

 4. Inspirerande Sofi! Absolut älskar din blogg och hela dig. Du har varit en förebild & idol till mig sedan jag var liten, och nu fick jag träffa & höra dig live. Helt underbart! Tack för all inspiration du delar med dig av och alla tips & tricks från din föreläsning på eventet.
  Fortsätt dela med dig av ditt liv, mode & inspiration.

  Kika gärna in på min inredningsblogg.. -> http://www.stylingbydenice.fyradimensioner.se
  Kram! :*

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *