My point of view

Jag började och avslutade året på skidor. Utmanade mig själv att skapa nya förutsättningar både i jobbet och privat. Tillbringade lite för mycket tid i luften men tog hem det på marken. Blev bättre på att be om hjälp och sämre på att lyssna på min kropp. Skrattade med Lily och grät över det som varit. Gav mig in i tech och lämnade tabloidvärlden. Fick uppleva Capri, vinfält, branta klippväggar och nya möten med människor. Skaffade en TV (första på 9 år) och gjorde mig av med alla kläder som jag inte använder. Skrev ingen ny bok men däremot livets lärdomar. Låtvalet? Jag dansade in 2017 till just den här låten. Det kommande året handlar nämligen om att hitta personer att dansa med som håller samma takt, gillar som beat och underlag.

41 Comments

 1. Fin film! Tack för inspiration, bilder och tankar du delar med dig! Heja dig!

 2. Önskar dig verkligen allt gott för det nya året och de förändringar som framkommer mellan raderna! Ja, så är det för oss alla, att livet ger erfarenheter som kan göra ont, men även bli till lärdomar och beslut som ger en ny riktning. Så kämpa på och ta hjälp när du behöver. Kram!

  1. Vilken fin kommentar. Instämmer verkligen. Ta hand om dig Sofi och hoppas att 2017 blir ett bra år <3 Kram!

 3. En skilsmässa är aldrig lätt- när det dessutom rör barn och två länder, ja då blir det tufft men you can do it!

  1. Er det slutt mellom sofi og nick?

 4. Jag vill ge dig en STOR KRAM!! Och säger bara kbk (kör bara kör)!!
  Ta hand om dig!!!
  //medsyster

 5. Har du köpt en lägenhet i Sverige? Ser fantastiskt ut med en takvåning!

 6. Om det är en tröst, tänk på alla oss läsare som dansar med dig och tack vare den person just du är – varje dag. Tack för ett inspirerande bloggår och härlig pepp i vått och torrt. Hoppas 2017 blir allt du vill och lite till!

 7. ❤️❤️
  Du är och kommer bli en stor förebild för många kvinnor där ute! Vi är många som dansar med dig in i 2017 dig Sofi, fast på andra sidan skärmen! 😊
  Många kramar ❤️

 8. Vi finns alltid här så som du funnits för oss med pepp och inspo.
  Allt kommer ordna sig Sofi. Det gör alltid det till slut annars är det inte slut än. Massa kramar

 9. Sofi, har följt dig i många år genom din blogg, din härliga Sofis mode turné i Båstad och din gamla tidning när det begav sig.
  Vill bara säga att du är en inspiratör och en sund och bra förebild för framför allt yngre tjejer och vill skicka dig en styrkekram! Livet vänder och ordnar upp sig till slut även om det är tungt. Gjorde liknande livsomställning efter 9 år i förhållande där jag sedan gjorde byte av bostadsort och yrke. Ha en fin kväll! Kram

 10. Det kommer bara bli TOPPEN, så sårbart skrivet! I know the feeling. Heja DIG <3.

 11. Vill instämma i alla hejarop Sofi. Du är den bloggare som alltid inspirerat mig mest, Mycket genom din härliga inställning och utstrålning och (såklart, hehe) drömmiga jobb och livsstil. Jag trodde nog inte att du kunde inspirera mer och vad händer, jag blir återigen golvad över hur du tacklar livet och inte låter varken branschbyte eller för delen flytt och förändring stoppa dig. En dag kommer du se tillbaka på 2016 och förstå exakt varför allt behövde hända. Jag lovar! Kämpa på nu, Fortsätt tackla motgångar, finta jetlag, sladda runt i Sthlm och gasa i techvärlden – du gör mer för oss läsare än du tror. Kram!

 12. Åsa Wallson

  Fin film! Alla ser vi fram emot ett spännande 2017! Kram!

 13. 💞 Tack för att du delar med dig! 💞 Inspirerar verkligen, på alla sätt. Att visa sig sårbar är modigt och starkt! Heja dig heja 2017! 💪🏽

 14. Heja dig Sofi! Har följt din blogg i flera år och du är en stor inspiration för mig!
  Kram

 15. Tack för allt du ger oss läsare fina Sofi, så mycket inspiartion, lärdom och underbara vyer betyder mycket för så många. Min tur att peppa dig, det kommer att bli så bra, du är stark, driven och varm! KRAM (Det mesta som sker i livet har någon sorts mening, man kan påverka väldigt mycket men inte allt.

 16. Älskar LoR, din blogg och att följa på insta – du är verkligen unik! Tack för 2016, ser framemot 2017. Jag hänger självklart med när du bjuder upp till dans!

 17. Du är grym på så många sätt, glöm aldrig det! Allt ordnar sig till slut och gör det inte det så är det inte slutet. Stor kram!

 18. Tack för en underbar blogg och kämpa ❤️

 19. Tack för all inspiration! Skickar massa kramar! Det ordnar sig.

 20. All lycka till dig och Lily för 2017 – tack för att du varit en källa för inspiration och pepp så många år!
  Stor kram från Tyskland
  /L

 21. Så fin film! 2017 blir nok bra 🙂

 22. Hej Sofi, jag har följt dig väldigt länge genom olika medier och du inspirerar alltid, du är en stor förebild på många sätt. Jag hejar på dig och önskar dig stort lycka till 2017, det kommer att bli grymt!

 23. Har följt din blogg länge och tycker att du är en sund människa. Du verkar göra så mycket du kan för så många och det är vi bloggläsare mycket tacksamma för. Nu ska du vara mer egoistisk och tänka mer på dig själv – det är du värd. Allt gott….

 24. Sofi you are such an inspiration, been reading your blog for many years and always feel inspired by how much energy you seem to have and all your cool projects. Just want to wish you a wonderful 2017, looking forward to following your adventures and hope you will have a very very happy year:) /Mary
  https://beautytruuth.wordpress.com/

 25. Älskar verkligen din blogg! Så mycket inspiration.
  Skickar en massa kramar och hoppas du får ett bra 2017!

 26. This to shall pass!! Allt blir bra! Du kommer komma igenom skit som händer som en annan person och det behöver inte vara till det sämre. Ge dig själv och Lily tid! Varma kramar

 27. Skulle just nu vilja ge dig en kram, en stor kram. Det du just nu går igenom är hemskt. Jag vet inget mer att säga… En stark tjej som du tar på sig lösningsfokushatten och kör på även mitt i kaoset och smärtan. Du är duktig på att unna dig. Unna dig även att krascha emellanåt. Och att stoppa och stå still för att låta dig och din kropp ta ut ny riktning. Jag hoppas och tror att du och Lily kommer ur detta som ett ännu mer sammansvetsat team. Jag önskar dig massa styrka och mindre tårar detta år. Och kommande år framöver. Tack för att du delar med dig.

 28. Hej,Sofi! Har följt din blogg från första början och tycker att du är inspirerande, varm och supercool! Älskar att titta in och läsa om dina och Lilys dagar . Har en dotter hemma i ungefär samma ålder.
  Önskar dig och Lily allt gott och ett lyckligt 2017!
  Kram fr. Finland

 29. GO Sofi! Tack för att du delar med dig av livet och ger mig pirr i magen inför allt jag hoppas få uppleva med min lilla dotter. 2017 kommer bli fantastiskt!

 30. Hva er det som skjer, skall du skiljes, eller bryta upp med mannen din? <3

 31. Önskar dig ett lyckosamt år!

 32. GOTT NYTT ÅR!! Mysig film, speciellt alla de vackra snuttarna från sommaren och Lily 🙂

 33. Jag önskar dig allt gott inför 2017. Jag kikar in här varje dag för inspiration, stort tack för att du förmedlar det. Kram till dig!

 34. Du är så himla grym! Du vågar satsa och flyttade till ny och sedan vidare. Du vågar starta nya företag och göra det du verkligen brinner för! Tycker du är himla cool! Du verkar en sådan bra person med fötterna på jorden. Är säker på att 2017 blir ditt år!

 35. Jag vill bara säga att under en period, när jag gick igenom tuffa saker, fanns din blogg där som stöd för mig! Nu önskar jag dig all värme och lycka som finns! Ett stort tack för det och stor kram <3

 36. Tack för ständig inspiration Sofi! ❤️

 37. Heja dig!

 38. Haha smörig låt!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *