Instagram Moments

NYINSTA-4

1. Fartfylld morgon med spänning i luften. På väg till skidbacken. Det gäller att njuta. Snart är vi tillbaka till vardagen, stress och gasen i botten till dagis. 2. Vad jag älskar att beställa på den schweiziska menyn? L´assietts valaisanne. Lokala godbitar. 3. Tack för att ni taggar mig i era Bookbinders bilder. Bästa starten på nya året. Och glöm inte att skriva ner dina drömmar. 4. Minns hur trött jag var när den här intervjun skulle bockas av. Kanske syns? Men vad gör man inte när det är syrran som är journalisten. Inom kort börjar det bli dags att avslöja vad vi jobbat med under hösten…stay tuned. 5. Det sägs att hur du firar in det nya året speglar resten av året. Förra nyårsafton låg jag sjuk i halsfluss och sen följde ett år av rekord i sjukdomar och tuffa tider. I år firade jag in året med ett leende på läpparna och roligheter. Det bådar gott. 6. Rött eller guld på nyår? Alla LoR användare gav sin röst och fick mig att haffa garderobens guldtacka.

1 Comment

  1. Hoppas du får ett fantastiskt 2017!!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *